TOKAT / ERBAA - Gökal Güldere İlkokulu

Mrt

06 Şubat 2023 tarihinde yaşanan “Asrın Felaketi” olarak adlandırılan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek için deprem farkındalığı ve eğitim ilişkisinin önemini anlayabilmek adına okulumuzda tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımlarıyla deprem tatbikatı düzenledik.

Ock

Bir dönemin daha sonuna geldik. Karneler alındı. Dönem sonunda başarılı olan öğrencilere belgeleri verildi. Şimdi okula kısa bir ara zamanı. Herkese iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" düzenlenecek.

Ara

1942 Erbaa Depremi Yıl Dönümü münasebetiyle öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile tatbikatımızı gerçekleştirdik.